Újabb mérföldkövéhez érkezett a Veszprém déli elkerülő projekt

Befejeződtek a 8. sz. főút Veszprém déli elkerülő projekt Litéri csomópont és a Füredi csomópont közötti, második szakaszának építési munkálatai, így december 20-án az elkerülő egy újabb részét vehették birtokba a közlekedők. Ezzel egyidőben elkészült a már átadott Budapesti csomóponthoz szervesen kapcsolódó 8. sz. és 82. sz. főút összekötése elnevezése projekt is. Így a mai napon kettős átadóra került sor.

Tovább

Változik a forgalmi rend Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. december 12-től Veszprémben a jelenleg érvényben lévő ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul.

Tovább

Forgalmirend-változás Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. november 7-től Veszprémben a jelenleg érvényben lévő ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul:

Tovább

Forgalomváltozás Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. október 12-től Veszprémben az alábbi ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe.

Tovább

Forgalomterelés a 82. sz. főúton

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy megkezdődtek és egészen 2022. november 15-ig tartanak a 82. sz. főút burkolatrekonstrukciós munkálatai.

Tovább

Forgalomváltozás Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. szeptember 7-től Veszprémben a jelenleg érvényben lévő forgalmi rend az alábbiak szerint módosul.

Tovább

IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁS VESZPRÉMBEN

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy Veszprémben, a régi Budapesti csomópont burkolatának felújítása miatt 2022. augusztus 15-től az ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul:

Tovább