Újabb mérföldkövéhez érkezett a Veszprém déli elkerülő projekt

Befejeződtek a 8. sz. főút Veszprém déli elkerülő projekt Litéri csomópont és a Füredi csomópont közötti, második szakaszának építési munkálatai, így december 20-án az elkerülő egy újabb részét vehették birtokba a közlekedők. Ezzel egyidőben elkészült a már átadott Budapesti csomóponthoz szervesen kapcsolódó 8. sz. és 82. sz. főút összekötése elnevezése projekt is. Így a mai napon kettős átadóra került sor.

Tovább

Változik a forgalmi rend Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. december 12-től Veszprémben a jelenleg érvényben lévő ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul.

Tovább

Forgalmirend-változás Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. november 7-től Veszprémben a jelenleg érvényben lévő ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul:

Tovább

Forgalomváltozás Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. október 12-től Veszprémben az alábbi ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe.

Tovább

Forgalomváltozás Veszprémben

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. szeptember 7-től Veszprémben a jelenleg érvényben lévő forgalmi rend az alábbiak szerint módosul.

Tovább

IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁS VESZPRÉMBEN

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy Veszprémben, a régi Budapesti csomópont burkolatának felújítása miatt 2022. augusztus 15-től az ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul:

Tovább

Forgalmirend-változás Veszprémben

Ezúton tájékoztatjuk a kedves közlekedőket és az érintett lakosságot, hogy a NIF Zrt. beruházásában és a STRABAG Építő Kft. kivitelezésében zajló 8. sz. főút, Veszprém déli elkerülő út I. ütemének (Litéri és Füredi csomópont közötti szakasz) építésénél 2022. augusztus 9., (kedd) délelőttől az alábbiak szerint változik az ideiglenes forgalmi rend: A 73. sz. főút és […]

Tovább

IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁS VESZPRÉMBEN

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy Veszprémben, a régi Budapesti csomópont burkolatának felújítása miatt 2022. július 25-től az ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul:

Tovább