Átadták a korszerűsített Budapest – Hatvan vasútvonalat

Immáron magas színvonalú, korszerű és az utazó közönség igényeit maximálisan kiszolgáló vasútállomási környezet, valamint utazási élmény várja a felújított 80. sz. vasútvonalon közlekedőket. A NIF Zrt. beruházásában 2017 telén indult fejlesztés 4 külön szakaszban valósult meg, és a vasúti pálya korszerűsítésén túl ETCS 2, biztosítóberendezési és távközlési munkákat is végrehajtottak.

Tovább

Befejeződtek a Püspökladány – Ebes vasúti vonalszakasz átépítésének munkái

A NIF Zrt. beruházásában jelentős korszerűsítésen esett át a 100. sz. számú vasútvonal, Püspökladány – Ebes vasúti vonalszakasza. A fejlesztésnek köszönhetően jelentősen megnövekszik Hajdú-Bihar megye vasúti szolgáltatásának színvonala, az átépített vasútállomások modern környezetet biztosítanak az utazó közönség számára. A beruházás záró sajtótájékoztatóján Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára, Barcsa Lajos, Debrecen város alpolgármestere, Nyiszter Tamás, a MÁV Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese számoltak be a fejlesztés eredményeiről.

Tovább

ÁTMENETI FORGALOMKORLÁTOZÁS A KŐBÁNYAI ÚT ÉS A SALGÓTARJÁNI ÚT KÖZÖTT

2021. június 18-án acélhíd beemelést hajtanak végre a Könyves Kálmán körút jobb pályája fölött. Ennek következtében este 22 órától a Rákóczi híd irányából az Árpád híd felé közlekedők haladása terelve, a szemközti forgalom hídnyílásának 1 sávjában lesz biztosítva. Éjfélt követően mindkét hídnyílás alatt ismét lehetővé válik a közlekedés, azonban a 3-3 forgalmi sáv helyett 2-2 […]

Tovább

Elkezdődtek a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet kialakításával összefüggő infrastruktúra fejlesztések

A beruházásnak köszönhetően 2021 végére megépül a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet (ÉNYGÖ) eléréséhez szükséges vasúti összeköttetés a kiszolgáló létesítményekkel. A nyitóünnepségen beszédet mondott Pósán László, Hajdú-Bihar megye 2. sz. választókerület országgyűlési képviselője, Papp László, Debrecen polgármestere, Nyiszter Tamás, a MÁV Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese, és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

Tovább