Forgalomterelés a 441. sz. főút egy szakaszán

Tájékoztatjuk a Nagykőrös és Kecskemét között gépjárművel közlekedőket, hogy a főút felújítási munkálatai miatt 2022. október 14-től várhatóan 2022. december 15-ig a Téglagyár úti új épülő körforgalom előtt (18+500 km szelvény) és épülő M44 csomópont (19+900 km szelvény) közötti szakaszon sebességkorlátozás mellett terelőúton fog haladni a kétirányú forgalom.

Tovább

Forgalomterelés a 82. sz. főúton

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy megkezdődtek és egészen 2022. november 15-ig tartanak a 82. sz. főút burkolatrekonstrukciós munkálatai.

Tovább

HÉTVÉGI MUNKAVÉGZÉS A DEÁK FERENC HÍDON

A tervezett ütemben haladnak az új hídsaruk őszi beépítési munkái a Deák Ferenc híd M1-es autópálya felé vezető bal pálya hídján. A beavatkozások 2021. október 24-én folytatódnak, biztonságos elvégzésük érdekében most vasárnap 10 és 12 óra között rövid idejű forgalomterelést alakítanak ki a hídon.

Tovább

FORGALOMTERELÉSSEL JÁRÓ MEGERŐSÍTÉSEKET VÉGEZNEK A DEÁK FERENC HÍDON

A szakemberek a forgalom alakulásának függvényében – legkésőbb november 2. és november 9. között sarucserét végeznek az északi oldali híd egyik támaszánál. A szükséges beavatkozások megvalósítása érdekében ilyen jellegű műveletekre a továbbiakban is számítani kell, a munkálatokról folyamatosan tájékoztatást adunk.

Tovább

Gyors ütemben haladnak a munkálatok a Budapest-Vác szakaszon: az M2 autóúton és a 2. sz. főúton is változik a forgalmi rend

Az M2 autóúton elkészült a Budapest irányába tartó pályaoldal, így az ideiglenes forgalomterelés kiépítését követően, várhatóan 2019. április 25-én a kivitelező áttereli a forgalmat az újonnan megépült, Budapest irányába tartó bal pályára. Az új pályaszakaszon 2×1 sávon haladhatnak majd az autósok 60-80 km/h sebességkorlátozás mellett. Eközben a 2. sz. főúton is elindulnak a munkálatok: tervezetten 2019. április 23-án megkezdi a kivitelező az új körforgalmú csomópont csatlakozó ágainak építését.

Tovább