ÚJABB FORGALOMTERELÉS AZ M0 TÖRÖKBÁLINT-BEVÁSÁRLÓKÖZPONT CSOMÓPONTBAN

A kivitelező 2015. április 2-án, csütörtökön a reggeli óráktól lezárja az M0 Törökbálint-bevásárlóközpont csomópontjának 90417. jelű felhajtó ágát, az M1 irányába. Az M0–ra történő felhajtás az M7 felé, valamint a bevásárlóközpontba való eljutás Törökbálint irányából változatlan marad.

A felhajtó ág lezárása miatt az autósok az M1 irányába az M7 csomópont felé tudnak kerülni. A korlátozás várhatóan július közepéig az új felhajtó forgalomba helyezéséig tart.

A csomópont lehajtó ága továbbra is üzemel, így Törökbálint és a bevásárlóközpont is elérhető várhatóan még 4-5 hétig közvetlenül az M0-ról történő lehajtási lehetőséggel.

Kérjük, az érintett szakaszokon közlekedőket, hogy figyeljék ezeket az ideiglenes jelzéseket, ne megszokásból vezessenek.

Az M0, M7-M1 közötti 2,7 km hosszú szakaszán a meglévő 2×2 sávos autóút forgalmának folyamatos fenntartása mellett, a bal pálya kiépítésével 2×3 sávot és egy leálló sávot alakítunk ki. A fejlesztés eredményeként 2015 őszétől az M3-as irányába 3 forgalmi sáv+leálló sávot, illetve Győr irányba szintén 3 forgalmi+leállósávot használhatnak az autósok.

Az M1-M7 közötti fejlesztés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 85% uniós és 15% hazai forrás felhasználásával valósul meg, a BETONÚTÉPÍTŐ Zrt. kivitelezésében, nettó 6.074.631.044 forint értékben.

2015. április