FORGALOMTERELÉS A HATVANI CSOMÓPONTBAN

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg a hatvani, közúti felüljáró hídszerkezetének felújítása és a kapcsolódó csomópont átépítése. 

2015. március 14-én, reggel 8:00-kor a Kossuth téri útépítési munkák kapcsán a 3-as sz. főúton lévő templom előtti gyalogos átkelőhelyet ideiglenesen áthelyezték Budapest irányába 50-60 m-re távolabb. A közlekedési lámpák ez idő alatt a Mártírok útja és Nádasdy út között sárgán villognak.

A gyalogosok várhatóan jövő hét második felében újra használhatják a Templom előtti átkelőhelyet.

A Radnóti tér és Mártírok útja közötti szakaszon gépláncokkal az útburkolatot visszabontották, a kiemelt szegélyeket átépítették, jelenleg a belső terelőszigetek építése zajlik.

Az új aszfalt kopóréteg építési munkálatait 2015. március 24. és 2015. március 26. közöt reggel 7:00-tól este 18:00-ig végzik a Mártírok útja (Posta) és a Nádasdy utca között, így váltakozó irányú félpályás lezárás mellett közlekedhetnek az autósok. 

A kivitelező a Kossuth tér déli részén, majd az Erzsébet téren, végül a Nádasdy úton végzi a munkálatokat, a forgalomirányítást jelzőőrök segítik.

A kivitelezés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg 85% uniós és 15% állami forrás felhasználásával.

 

További információért kövesse a www.facebook.com/nifzrt oldalt.