ELKÉSZÜLT A 21. SZ. FŐÚT NYOMVONALA HATVANON

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósul a 21. sz. főút; 3. sz. főút hatvani, közúti felüljáró hídszerkezetének felújítása és a kapcsolódó csomópont átépítése.

2015. február 11-én reggel 8 órától az autósok már a 21-es sz. főút új nyomvonalát használhatják. A régi nyomvonalat nem lehet majd használni, az M3-as autópálya felől megszűnik a félpályás zár. A Miskolc felőli oldalon a 21. sz. főút út nyomvonala megszűnik, a közlekedők a 3. sz. főutat használva a Radnóti téri körforgalomban tudnak megfordulni és az új felüljárón áthaladva jobbra lekanyarodni a 21. sz. főútra. A 3. sz. főúton nem lehet Salgótarján irányába balra kanyarodni.

Salgótarján irányából az új 21. sz. főút nyomvonalát követve lehet felhajtani a hídra.

 

Heréd felé a tömegközlekedéssel utazók nem az aluljáró melletti buszmegállóban, hanem az új 21. sz. főút mellett tudnak felszállni az autóbuszra.

 

Óvatosan, ne megszokásból vezessenek, a sebességkorlátozó, előzni tilos és a figyelemfelhívó táblák utasításait maradéktalanul tartsák be.

 

A munkálatok miatt okozott kellemetlenségekért elnézésüket és a befejezéséig szíves türelmüket kérjük!

 

A kivitelezés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg 85% uniós és 15% állami forrás felhasználásával.

 

További információért kövesse a www.facebook.com/nifzrt oldalt.