Forgalmi változások az M0 útgyűrű 51. sz. főút és M5 autópálya közötti szakaszán

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában készülő M0 útgyűrű bővítésének 51. sz. főút és M5 autópálya közötti szakaszán az M0 útgyűrű, 51. sz. főút csomópontjánál 2012. június 8-ával a kivitelező ideiglenesen átadja a forgalomnak a jelenleg meglévő M0 útgyűrű felett épült felüljárót, a csatlakozó ágakat, valamint a körforgalmat.

Ez forgalmi rend változásokkal is jár. Elsősorban az M0 útgyűrűn az M1 autópálya irányából az M5 felé tartó, az 51. sz. főúti csomópontnál lehajtó járműveket, illetve az 51. sz. főútról az M0 útgyűrűre felhajtani szándékozókat érinti a változás. A változásokat természetesen közlekedési előjelző táblák is jelzik.
 
2012. június 7-től kezdődően az M0 autóút építésével kapcsolatban az 5. számú főút XXIII. kerület külterületi szakaszán az épülő új 5. számú főúti csomópontban, 200 méter hosszon a Budapest felé tartó oldalt félpálya szélességben lezárja a kivitelező. A lezárást az elfogadott forgalomterelési terv alapján, lámpás forgalomirányítás mellett végzi. A Budapest felé tartó oldal lezárásának várható időtartama kb. 1 hónap.