Új csomópont Dunakeszin

Tisztelt Lakosok, Autó, és Ingatlan tulajdonosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ és Dunakeszi város Önkormányzatának közös finanszírozásában átépül

a
Dunakeszi, Bajcsy-Zsilinszky utca – Kossuth Lajos utca – Fóti út – Verseny utca (Luther Márton tér) csomópontja körforgalmú csomóponttá.

Az Építtetői feladatokat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. látja el. A kivitelező a COLAS ÚT Zrt.

A munkaterület átadás 2010. szeptember 20-án megtörtént, a kivitelezés az ideiglenes forgalomterelés kiépítésével várhatóan szeptember 30-án kezdődik. A kivitelezés tervezett befejezése 2010. november 30.

A csomópont a kivitelezés teljes időtartama alatt terelésekkel, de járható lesz.

Az építés két ütemben történik, az I. ütemben lezárásra kerül a Verseny utca és a Fóti út csomóponthoz csatlakozó szakasza, járható marad a Kossuth Lajos utca mindkét irányban.

A II. ütemben a Kossuth Lajos utca csomóponthoz csatlakozó szakasza kerül lezárásra, közlekedni a már megépült körpálya szakaszon, a Fóti úton, és a Verseny utcán keresztül lehet majd.

A terelőút az I. ütemben a Kossuth Lajos utca – Batthány Elemér utca – Nándori utca – Kápolna utca a Fóti út és a Verseny utca felé, a II. ütemben a Fóti út – Batthány Elemér utca a Kossuth Lajos utca irányába, valamint a Fóti út – Nándori utca – Kápolna utca a Verseny utca irányába.

Az csomópont átépítési munkák miatti esetleges kényelmetlenségekért előre is szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

A kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseikkel, kéréseikkel, panaszaikkal forduljanak bizalommal a COLAS ÚT Zrt. képviselőjéhez az alábbi telefonszámon:

06-30-3717-831

Reméljük, elégedettek lesznek a körforgalmú csomópont megépítése és forgalomba helyezése következtében előálló pozitív változásokkal, a biztonságosabb esztétikusabb csomóponttal.


Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.